FJORDSTJERNENS TILBUD TIL ÆLDRE MED PLEJEBEHOV

Fordi vi bliver ældre, betyder det ikke, at livet går i stå!

Vi får naturligvis nogle andre behov for pleje hen ad vejen, men vi er jo stadig mennesker. Dét er vi meget opmærksomme på hér på Fjordstjernen, og derfor gør vi meget ud af, at vores ældre beboere både føler sig trygge og godt behandlet, og samtidig fortsat får mulighed for at nyde livet.

Af samme grund har vi gjort ekstra meget ud af de boliger, vil tilbyder. Det er vigtigt for os, at de ikke føles som en hospitalsstue, men som et hjem.

Flotte plejeboliger lige ved Holbæk Havn
Vi tilbyder derfor lyse, flotte lejligheder på ca. 83 m2 til borgere, der er visiteret til plejebolig af deres visiterende kommune.

Fjordstjernen består af 7 enheder i alt med hver 12 lejligheder – hvoraf 3 enheder er til ældre borger med plejebehov. Lejlighederne har store badeværelser, og den enkelte beboer indretter selv sin bolig efter smag og behov.
Hjertet i Fjordstjernen er – som i de fleste hjem – de store åbne køkkener, der findes i hver enhed. Både spisekøkken og dagligstue har panoramaudsigt over fjorden. Det er her man samles for at spise og hygge sig med de andre beboere. Maden forberedes i Fjordstjernens produktionskøkken, og laves færdig i enhedernes køkken.

Der er 2 altaner tilknyttet hver enhed, en altan med udsigt over fjorden, og altan med udsigt over Holbæk by.

Galleri

Her kan du se billeder og videoer fra hverdagen på Fjordstjernen.

Interiør og aktiviteter

Møbler og interiør er holdt i bløde former og behageligt lys, og de hvide vægge brydes ind i mellem med varme farveflader og citater, der vækker til eftertanke.
Der er i enhederne mulighed for forskellige aktiviteter, som beboerne har lyst til, det kan være brætspil, puslespil eller måske sang? Desuden kan fællesfaciliteterne i stueetage og parterre benyttes; her forefindes spa, sauna, fitness, wellness, sanserum og frisør.

Her kan du se Fjordstjernens priser

Her kan du se brochuren for Ældre med behov for plejebolig.

Her kan du læse om tilkøbsydelser Prisliste Fjordstjernen – også for dig som ikke bor på Fjordstjernen.

 

MÅLGRUPPE

 

Når en kommune har visiteret en borger til en plejebolig eller lignende bolig, kan borgeren frit ønske at flytte til Fjordstjernen. Den frie valgmulighed står beskrevet i loven om friplejeboliger. Her kan man også læse, at borgeren kan vælge frit, uden at det har økonomiske konsekvenser.

Der kan være kommuner, der ikke kender lovgivningen på området, og her hjælper Fjordstjernen gerne med råd og vejledning.

Er du interesseret i bolig?
Kontakt Socialkonsulent Rikke Nielsen på tlf.  21316662 eller rkni@fjordstjernen.dk.