Fjordstjernens faciliteter

UDSIGT, TRÆNING OG HYGGE

Fjordstjernen har 2 udendørs haver, ud over to store fællesaltaner på hver enhed. Den øverste have, som der er adgang til fra torv og cafe, er anlagt med små oaser med beplantning, der stimulerer sanserne.  Der er også lagt vægt på hyggekroge, hvor man kan sidde og slappe af, og nyde udsigten over fjorden.

Der er også muligheder for at være aktiv, da der er etableret en petanque bane. Her kan man øve præcision og koncentration. En aktivitet, der kan udføres, selv om man er usikkert gående eller kørestolsbruger.

Havnehaven ligger helt ud til havnefronten, hvor rigtig mange borgere går tur. Her arbejder vi på at få etableret udendørs fitness udstyr, som både Fjordstjernens beboere og de forbigående borgere kan benytte.

Træning

Indendørs har Fjordstjernen et moderne fitnesscenter, fordelt på 2 lokaler, der begge har en fantastisk panoramaudsigt over fjorden. Der er både udstyr til almindelig daglig træning, og udstyr til specialiseret træning af borgere med behov for dette.

Fjordstjernen har ansat fysioterapeuter, ergoterapeut, sundhedspersonale samt træningsassistenter til at hjælpe beboerne med træningen.

Galleri

Her kan du se billeder og videoer fra hverdagen på Fjordstjernen.

Fitness, wellness og sanserum

Fokus på kost

GRUNDPLAN OVER FJORDSTJERNENS LEJLIGHEDER

Fjordstjernen tilbyder lyse lejligheder på 84 – 101 m2 til borgere, der er visiteret til plejebolig eller lignende boligform af deres visiterende kommune. Der er i alt 7 enheder, alle med 12 lejligheder 3 lejligheder i ældreenhederne er indrettet som gæste/aflastningsboliger. Lejlighederne har store badeværelser, og den enkelte beboer indretter selv sin bolig efter smag og behov.

Klik her for at se grundplanen for en standard lejlighed på Fjordstjernen