Tillykke til Bettina og Alice!

Efter 3 år er de endelig blevet færdige med deres Akademi uddannelse i sundhedspraksis. Fjordstjernen ønsker stort tillykke til Bettina og Alice! Godt klaret!

 

Det har været nogle meget lærerige år, som vi klart vil anbefale andre der har lyst til at lærer mere om sig selv, sit job og en masse spændende teori.

Uddannelsen giver indblik og forståelse for sig selv og ikke mindst kollegaer, beboer og pårørende. Vi har kunnet bruge rigtigt at af den teori vi har lært i vores hverdag på enheden.

Vi er dybt taknemmelige over, at have en arbejdsplads som Fjordstjernen, som i den grad har støttet op omkring, vores lyst til efteruddannelse.

Alice & Bettina

 

Undervejs i uddannelsen har Bettina og Alice inddraget kolleger og ledelsen i deres studier, projekter og overvejelser. En god måde at stille nysgerrige spørgsmål og komme med værdifulde input til daglig praksis på Fjordstjernen. Tak for det!

Adm. direktør Annica Granstrøm

 

 

Fakta om Akademiuddannelsen i Sundhedspraksis:

Link til mere information om uddannelsen

Med Akademiuddannelse i Sundhedspraksis får du:

  • viden og metoder til at løse en række opgaver inden for social- og sundhedssektoren
  • indsigt i samspillet mellem borgere og patienter, sundhedsmedarbejdere, sundhedsvæsnet og det øvrige samfund
  • kompetencer til at varetage generelle og specialiserede funktioner inden for social- og sundhedsområdet.

Målgruppe

Uddannelsen er målrettet faglige medarbejdere inden for social- og sundhedsområdet samt det pædagogiske område, der har brug for en overbygning på en tidligere uddannelse, som f.eks. social- og sundhedsassistent, sygeplejer, tandplejer eller anden sundhedsfaglig uddannelse. Du kan med uddannelsen varetage funktioner på specialist- eller mellemlederniveau inden for social- og sundhedsområdet eller det pæda­gogiske område.