Fjordstjernens fysioterapeut

Josefine Holmegaard Falster

– en præsentation af Fjordstjernens Fysioterapeut

Ny fysioterapeut er ansat pr. 1 oktober 2018.

Josefine er en super faglig fysioterapeut som behandler individuelt og i hold. Josefine er en del af det tværfaglige team for et fokus på den enkelte.

Josefine præsenterer sig:

Jeg har været uddannet fysioterapeut siden 2010. De sidste 4 år har jeg arbejdet som fysioterapeut på Jonstrupvang-bebyggelsen. Det primære arbejdsområde har her været indenfor det neurologiske område. Med ansvaret for behandling af unge og voksne med hjerneskade.

Mine erfaringer spænder bredt. Jeg har tidligere arbejdet på klinik og sygehus, hvorigennem jeg har erhvervet mig en bred erfaring inden for det fysioterapeutiske område. Min tilgang til borgerne og behandlingen er, at det skal være meningsfuldt og motiverende. Jeg lægger stor vægt på at inddrage borgerne i målsætningen og anvender ofte øvelsesterapi som en del af træningen, da det giver hurtige resultater.

Jeg videreuddanner mig løbende og har speciale uddannelse inden for McKenzie konceptet til diagnosticering og behandling af nakke og ryg. Derudover har jeg videreuddannelse i akupunktur og ledmobilisering samt kursus i neurodynamik, som er et redskab til behandling og undersøgelse af neurologiske patienter.

Mine interesseområder er neurologi, ryg og nakke samt træningsterapi. Jeg ser gerne på hvordan holdning- og bevægelsesmønstre påvirker kroppen som helhed, og hvordan man kan forebygge negative konsekvenser af dette.

Fjordstjernen:

– Rehabilitering af voksne med handicap og ældre med plejebehov.
– Uddannelse af Fjordstjernens træningsvejledere.
– Supervision og vejledning til Fjordstjernens personale og beboere.
– Udarbejdelse af træningsprogrammer til Fjordstjernens beboere.
– Ansvarlig for træningshold.
– Sundhedsfremmende tiltag, forflytning, sparringspartner og tovholder på flere rehabiliteringsforløb.

√ Her kan du se Fjordstjernens priser.