Svar på tiltale: Fjordstjernen er ikke dyrere end kommunale plejehjem

I et læserbrev offentliggjort på Holbækonline.dk den 18/11/2016 kommer Laust Davidsen fra Enhedslistens kommunalpolitiske baggrundsgruppe med den påstand, at Fjordstjernen Bolig- og sundhedscenter er dyrere end en kommunal plejehjemsplads.

Dette er imidlertid ikke korrekt, fastslår Majbritt Nyholm, direktør hos Fjordstjernen Bolig-  og Sundhedscenter.

”Faktisk har netop Fjordstjernen og Holbæk Kommune gennem længere tid haft et godt og velfungerende samarbejde omkring opgaven at lave en fælles benchmarking på udgifterne for en plejehjemsplads. At skabe et pålideligt sammenligningsgrundlag mener både vi og Holbæk Kommune er vigtigt for, at kommunen fremadrettet kan træffe beslutninger baseret på facts fremfor på gisninger”, fortæller Majbritt Nyholm.

 

Viser ikke det reelle billede

Samarbejdet mellem Fjordstjernen og Holbæk Kommune har derfor til formål at afdække de faktiske udgifter til hhv. en privat og en kommunal plejehjemsplads.

”De foreløbige resultater viser, at der ikke er forskel på prisen. Den forskel, som Enhedslistens repræsentant omtaler, skyldes, at kommunens udgifter for en kommunal plejehjemsplads fordeles over en række, forskellige kasser, mens udgiften for en plads på Fjordstjernen lander i én og samme kasse. Derfor gives der et utilstrækkeligt billede af den faktiske udgift og derfor kan de hidtidige tal ikke sammenlignes, selvom det er dét, Enhedslisten forsøger at gøre i deres læserbrev”, slår Majbritt Nyholm fast, og afslutter:

”Fjordstjernen håber, at det positive samarbejde med kommunen omkring denne benchmarking kan fortsætte, så der fra kommunens side fremover kan meldes entydigt ud overfor politikerne, hvordan de faktiske udgifter egentlig forholder sig.”

For yderligere information, billeder el.lign, kontakt venligst Majbritt Nyholm direkte på tlf. 28 73 76 92 eller på mail: mn@fjordstjernen.dk.linux314.unoeuro-server.com. Se mere om Fjordstjernen på www.Fjordstjernen.dk

 

 

 

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *