STJERNEKLUBBEN

Velkommen til Stjernedage på Fjordstjernen – Et aktivitets- og klubtilbud til borgere med funktionsnedsættelser i alle aldre

Der skal være plads til gode oplevelser!

Stjerneklubben er for alle borger, både Fjordstjernens beboer og andre borger.

Kommunen visiterer efter § 104.

Du skal selv betale et kontingent på 150 kr. pr. mdr. + forplejning. (Forplejning betales kun for borger som ikke bor på Fjordstjernen).

Til både Fjordstjernens beboer men også som hjemmeboende med demens, handicap eller andre funktionsnedsættelser kan hverdagene ofte blive både ensartede og langsommelige – både for den berørte og deres pårørende.

Derfor kan vi nu tilbyde et ganske særligt klubtilbud, som vi kalder Stjernedage på Fjordstjernen.
Her kan den berørte komme i Stjerneklubben på Fjordstjernen og blive en del af et aktivt samvær, fyldt med både sjove, kreative og udfordrende aktiviteter, som selvfølgelig tilpasses det konkrete behov.
Aktiviteterne kan variere mellem bl.a. quizzer, spil, sang, musik, fisketure, gåture og meget andet, og brugerne vil være med til at bestemme, hvad vi skal lave.

Det giver brugeren mulighed for gode oplevelser i glade og trygge rammer – og giver den pårørende mulighed for at lave nogle af de ting, der ellers kan være svære at komme til i hverdagen.

Galleri

Her kan du se billeder og videoer fra Stjerneklubben på Fjordstjernen

Stjernedage er for alle

ktivitets. og klubtilbuddet Stjernedage på Fjordstjernen er for alle ældre og voksne med funktionsnedsættelser – også for dig, der har behov for personlig hjælp.

Vores dygtige, pædagogiske og sundhedsfaglige personale er vant til at hjælpe på alle niveauer – og desuden vant til at arbejde med mennesker med hjerneskade, demens eller anden form for funktionsnedsættelse.

Vil du vide mere så skriv til STJERNEKLUBBEN– du vil blive kontaktet for en uforpligtende samtal og vi hjælper med at søge kommunen om bevilling.

Stjernedage på Fjordstjernen

Glade stunder i trygge omgivelser

Er det noget for dig?

Stjernedage på Fjordstjernen er et nyt tilbud, der til at begynde med kører hver dag i tidsrummet 9-15,  og evt. også aften og weekend.

Ethvert forløb starter med en afklarende samtale, hvor vi fastsætter hjælpebehovet og interesser, og hvor tit det ønskes at deltage. Hvis der er særlige hensyn eller ønsker, der skal tages, er vi også meget lydhøre for dette, ligesom der kan tilkøbes f.eks. træning eller spa/massage efter ønske.