Stjernecentret

Velkommen til Stjernedage på Fjordstjernen

– Et nyt dagtilbud til hjemmeboende borgere med funktionsnedsættelser

Der skal være plads til gode oplevelser!

Som hjemmeboende med demens, handicap eller andre funktionsnedsættelser kan hverdagene ofte blive både ensartede og langsommelige – både for den berørte og deres pårørende.
Men alle har brug for gode oplevelser, der bryder hverdagen.

Derfor kan vi nu tilbyde et ganske særligt dagtilbud, som vi kalder Stjernedage på Fjordstjernen.
Hér kan den berørte komme i Stjernecentret på Fjordstjernen og blive en del af et aktivt samvær, fyldt med både sjove, kreative og udfordrende aktiviteter, som selvfølgelig tilpasses det konkrete behov.
Aktiviteterne kan variere mellem bl.a. quizzer, spil, sang, musik, fisketure, gåture og meget andet, og brugerne vil være med til at bestemme, hvad vi skal lave.

Det giver brugeren mulighed for gode oplevelser i glade og trygge rammer – og giver den pårørende mulighed for at lave nogle af de ting, der ellers kan være svære at komme til i hverdagen.

Man hører tit “Nu må du som pårørende huske at passe på dig selv!”
“Men hvordan?”, spørger de pårørende ofte, for den ramte ægtefælle har jo brug for sin pårørende, og den pårørende har jo lige så meget behov for, at den syge eller ramte er tryg. Og det samtidig med, at der nu kun er en til at ordne det hele.
Her er jeg sikker på, at det helt nye og spændende aktivitetstilbud på Fjordstjernen ved “kajkanten” i Holbæk vil være en mulighed, som mange i de familier, jeg netop har beskrevet, vil kunne bruge.
Lise Kiving, Formand for Hjerneskadeforeningen Vestsjælland

Stjernedage er for alle

Dagtilbuddet Stjernedage på Fjordstjernen er for alle ældre og voksne med funktionsnedsættelser – også for dig, der har behov for personlig hjælp.

Vores dygtige, pædagogiske og sundhedsfaglige personale er vant til at hjælpe på alle niveauer – og desuden vant til at arbejde med mennesker med hjerneskade, demens eller anden form for funktionsnedsættelse.

Vil du vide mere så skriv til stjernecentret@fjordstjernen.dk  – du vil blive kontaktet for en uforpligtende samtal.

Læs mere i vores folder: Stjernecenter

Stjernedage på Fjordstjernen

Glade stunder i trygge omgivelser

Er det noget for dig?

Stjernedage på Fjordstjernen er et nyt tilbud, der til at begynde med kører hver mandag i tidsrummet 9-15, men som med tiden forventes udvidet til flere dage, og evt. også aften og weekend.

Prisen varierer efter hjælpebehov, men ligger i et leje mellem 250 kr – 1650 kr. pr. dag. Man tilmelder sig ordningen for en måned ad gangen. Der er også mulighed for at købe gavekort til ordningen.
Ethvert forløb starter med en afklarende samtale, hvor vi fastsætter hjælpebehovet og interesser, og hvor tit det ønskes at deltage. Hvis der er særlige hensyn eller ønsker, der skal tages, er vi også meget lydhøre for dette, ligesom der kan tilkøbes f.eks. træning eller spa/massage efter ønske.

Det er så krævende at være nærmeste pårørende til én, der ikke længere kan behovsudsætte og som ikke længere forstår at tage hensyn til andre. Så for at kunne blive ved med at være tålmodig og klare hverdagen er det altafgørende, at man får et frirum, hvor man kan samle kræfter. Det nye tilbud på Fjordstjernen vil både kunne give brugeren nogle gode dage ude af hjemmet – og give den pårørende mulighed for at lade op. Det er så vigtigt!
Line, datter til demensramt