Job hos Fjordstjernen


Engageret projektmedarbejder til Fjordstjernen

Brænder du for at modne, igangsætte, drive og følge op på strategiske udviklingsprojekter fra idé til udførelse? Og kan du drive projekter igennem en effektiv analysefase over i en design- og udviklingsfase? Så er du måske vores nye kollega.  

Hos Fjordstjernen har vi rigtig travlt med en masse opgaver og projekter på tværs af organisationen, og derfor søger vi en projektmedarbejder til at have overblik og drive projekter fra start til slut.

Som projektmedarbejder hos os vil du fungere som tovholder, og være ansvarlig for konkrete projekter. Vi forventer derfor, at du tør gå foran, og arbejder systematisk med at sikre flow i både interne og eksterne samarbejde.

Du skal både arbejde tæt sammen med ledelsen omkring strategiplanlægning og forretningsudvikling, og sikre den faglige kvalitet i de aktuelle udviklings- og projektopgaver gennem indsamling, vurdering og rapportering af data og dokumentation sammen med øvrige medarbejdere tilknyttet projektet. Derudover vil der også være en del praktiske, administrative og koordinerede opgaver, som du skal kunne håndtere løbende.

Helt konkret, vil dine opgaver blive:

 • Facilitere og administrere projekter på velfærdsteknologiområdet
 • Udarbejde beskrivelser og rapporter af projekter i forbindelse med puljeansøgninger og fundraising
 • Kvalificere den skriftlige, sundhedsfaglige og pædagogiske dokumentation
 • Forretningsudvikle i sammenhæng med bestyrelsens strategiske handleplan
 • Udarbejde og udføre bruger- og medarbejdertilfredshedsundersøgelser

Det forventer vi af dig:

 • Du har en akademisk baggrund, og erfaring med at arbejde med forandringsprocesser fra et tidligere job – gerne inden for de sundhedsfaglige og/eller pædagogiske felt.
 • Du har god forretningsforståelse og forståelse for de dynamikker og flows, der er væsentlige for at arbejde med projekter, der involverer ledelse og øvrige medarbejder-teams.
 • Du har overblik, tager ansvar, og vedholdende i forhold til opgaveløsning
 • Du arbejder struktureret, analytisk, og systematisk, både i din styring af projekter og i forhold til kvantitativ og/eller kvalitativ dataindsamling, bearbejdning og analyse
 • Du er selvstændig og tager initiativ
 • Du har situationsfornemmelse, gode relationelle kompetencer og kan samarbejde med både ledelse og medarbejdere
 • Du er idérig, har gå-på-mod – også når det bliver svært

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning og CV, og eventuelt yderligere materiale til job@fjordstjernen.dk  senest d. 15. marts 2020. Stillingen vil i første omgang være på 30-35 timer om ugen og tidsbegrænset til 1 år. Vil du høre mere om stillingen eller har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte adm. direktør Annica Granstrøm på +45 24 65 89 22 eller ag@fjordstjernen.dk


Vi søger Social- og sundhedsassistenter

Har du lyst til at være en del af et udviklende miljø og arbejde tværfagligt – så er Fjordstjernen noget for dig!

Om os

 • Fjordstjernen er et privat bosted for voksne med senhjerneskade, voksne handicappede og ældre borgere visiteret fra kommuner i hele landet.
 • Vi planlægger, sammen med beboerne, et liv, som den enkelte ønsker.
 • Vi arbejder ud fra en neuropædagogisk referenceramme, hvor omsorg, udvikling og et liv med kvalitet er essentielt.
 • Vi har fokus på den tværfaglige og rehabiliterende indsats, og vi har de nødvendige træningsfaciliteter og hjælpemidler.
 • Vores vision er, at Fjordstjernen skal være et sted, hvor man har lyst til at bo, når man får behov for hjælp i dagligdagen.
 • Vores værdier bygger på dialog, anerkendelse og respekt.

Det kan vi tilbyde dig

 • Som social- og sundhedsassistent på Fjordstjernen vil du indgå i et tæt tværfagligt samarbejde med sygeplejersker, pædagoger, sundhedsfagligt personale og fysioterapeuter.
 • Vi har faste sundhedsfaglige møder med sygeplejerskegruppen og faste enhedsmøder, hvor der er plads til sparring på hverdagens opgaver og udfordringer.
 • Vi har et struktureret introduktionsprogram, og vi er i gang med et omfattende kompetenceprogram for social- og sundhedsassistenter.
 • Som ansat på Fjordstjernen bliver du en del af en dynamisk arbejdsplads, hvor vi fleksibelt hjælper hinanden og på den måde styrker vores sammenhold og arbejdsmiljø i hverdagen.

Om dig

 • Du er uddannet social- og sundhedsassistent og har erfaring fra rehabilitering, ældreomsorg, sygehus, handicapområdet eller hjerneskadeområdet.
 • Du kan stå på egne ben og tage ansvar for sundhedsfaglige opgaver og spørgsmål i samarbejde med sygeplejerskerne.
 • Du kan supervisere dine tværfaglige kolleger i sundhedsfaglige spørgsmål og prioriteringer med udgangspunkt i beboernes behov.
 • Du er åben og nysgerrig overfor dine kolleger og at udvikle dig i det tværfaglige samarbejde.

Hvis du har lyst til at blive en del af en aktiv kultur præget af frihed og fællesskab, så er stillingen her noget for dig.

Vi holder løbende ansættelsessamtaler.

Send din ansøgning til job@fjordstjernen.dk.

Du kan læse mere om Fjordstjernen på www.fjordstjernen.dk.

Har du lyst til at være en del af et udviklende miljø – så er Fjordstjernen noget for dig! Vi søger jævnligt dygtige medarbejdere med sundhedsfaglig eller pædagogisk baggrund.

Du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til os.

Send din ansøgning til:

Job@fjordstjernen.dk

(Vi gemmer din ansøgning i 3 måneder i vores jobbank)

Fjordstjernen søger sommervikarer


Vi søger medarbejdere, som vil hjælpe vores beboer, når vores dygtige medarbejdere holder sommerferie.

Der er tale om tidsbegrænsede ansættelser på 2-3 måneder. Der er også mulighed for at blive timeansat afløsere i vores faste afløserkorps.

Du skal have sundhedsfaglig eller pædagogisk erfaring. Du vil få den nødvendige oplæring.

Når du bliver ansat på Fjordstjernen, bliver du en del af en dynamisk arbejdsplads, hvor ikke to arbejdsdage er ens. Vi agerer derfor fleksibelt og er omstillingsparate, så vores beboer får den bedste service. Du skal kunne arbejde selvstændigt, ansvarligt og samtidig indgå i teams. Du skal være god til at kommunikere og samarbejde positivt med beboere, pårørende og kolleger.

Aflønning i henhold til gældende kommunal overenskomst.

Vi arbejder ud fra en vision om, at Fjordstjernen skal være et sted, hvor man har lyst til at bo, når man får behov for hjælp i dagligdagen. Vores væsentligste værdier er dialog, anerkendelse og respekt.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Vi holder løbende ansættelsessamtaler.

Send din ansøgning til job@fjordstjernen.dk

Skriv lidt om dig selv, din baggrund og i hvilken periode du kan arbejde.