Fjordstjernen søger Pædagogisk assistent-elever.

Fra 1. august 2021 søger Fjordstjernen i Holbæk 2 engagerede PA-elever til vores handicapenheder, der brænder for handicapområdet og som har lyst til at suge viden til sig og bidrage til et fagligt og dynamisk arbejdsmiljø, hvor beboeren er i centrum, bistået af en masse faglige kompetencer.

Det er vigtigt for os, at du har lyst til at være en del af et hus, hvor mange forskellige faggrupper arbejder sammen og hvor alle er villige til at strække sig og være fleksible, for at få hverdagen til at fungere så optimalt som muligt for vores beboere med komplekse handicaps.

Hvem er vi?

Fjordstjernen er et selvejet pædagogisk botilbud for voksne med senhjerneskade, voksne handicappede og ældre borgere visiteret fra kommuner i hele landet. Vi sætter beboeren i centrum og tilstræber et værdigt og meningsfuldt liv for vores beboere, hvor vi sammen med beboerne planlægger ud fra deres individuelle ønsker og behov.

Fagligt arbejder vi ud fra en neuropædagogisk tilgang, hvor vi inddrager viden om den enkeltes ressourcer og vanskeligheder i tilrettelæggelsen af en meningsfuld hverdag med tilpasset hjælp og støtte.

Igennem kurser, viden og faglig sparring stræber vi konstant mod at blive klogere på vores beboere, så vi på den måde bedst kan yde rette omsorg. Med udgangspunkt i vores sundhedsfaglige- og pædagogiske viden og erfaring og med en målrettet indsats, faciliterer vi udvikling for at skabe de bedst tænkelige vilkår for et værdigt og meningsfuldt liv for vores beboere.

Vores værdier baserer sig på dialog, anerkendelse og respekt og vores vision er, at Fjordstjernen er et sted hvor vores beboere trives, har lyst til at bo og føler at de kan leve det liv de ønsker, og som vi bestræber os på at indfri ud fra deres individuelle forudsætninger og ønsker.

 

Hvad kan vi tilbyde?

På Fjordstjernen vil du få en grundig introduktion til og et stort indblik i specialområdet, og samtidig få kendskab til styrken i samarbejdet mellem pædagogisk personale, social- og sundhedspersonale, sygeplejersker, terapeuter mm.

Vi vil gøre os umage med;

  • at udfordre dig fagligt,
  • at give dig plads til faglig fordybelse,
  • at give dig sparring med substans
  • og en masse gode oplevelser, hvor din læring og nysgerrighed bliver taget alvorligt og stimuleret.

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Send din ansøgning til: pejy@fjordstjernen.dk.linux314.unoeuro-server.com eller rkni@fjordstjernen.dk.linux314.unoeuro-server.com

Ansøgningsfrist 25/6-2021.

Der afholdes samtaler i uge 26, med start d.1/8-2021.