Ernæringsassistent eller kok med passion for mad søges til produktionskøkken på Fjordstjernen

Er du den vi søger til vores lille men meget vigtige team?
Vi tilbereder frokost, aftensmad, bager, laver mad til husets store fester og diverse arrangementer. Vi tilbereder det meste fra bunden, og du har mulighed, som en del af teamet, at sætte dit præg på det færdige resultat. Vi arbejder målrettet med at tilberede sund, lækker og velsmagende mad.

Vi producerer i alt knapt 200 portioner pr. dag til medarbejderne og beboerne på Fjordstjernen og Kildehaven – målgruppen er ældre og voksne handicappede.

Køkkenet funktioner
• Tilberedning af kolde og varme retter, grønne salater m.m.
• Bage
• Egenkontrol
• Deltage aktivt i husets fester og andre arrangementer

Vi forventer du
• Er ernæringsassistent, kok eller har en anden kostfaglig uddannelse
• Deltager i alle opgaver i køkkenet
• Er robust med praktisk sans og kan klare alt slags køkkenarbejde
• Er dygtig, kreativ og kan arbejde selvstændig.
• Har højt humør med positiv indstilling, og have overskud til at indgå i et team.
• Holde hovedet koldt under pressede situationer.
• Kan tage initiativ, medansvar og søge medbestemmelse på eget arbejde.
• Og selvfølgelig dygtig til at lave mad

Ugentlig arbejdstid aftales, men er mellem 32 og 37 timer om ugen, primært indenfor tidsrummet kl. 7-15 i hverdagene. Derudover forekommer arbejde om aftenen eller weekender enkelte gange om året i forbindelse med arrangementer.

Løn og ansættelsesvilkår efter overenskomsten.

Hvis du har spørgsmål, så kan du kontakte Centerleder Karin Kristiansen på: 5183 1908

Send din ansøgning til job@fjordstjernen.dk

Sidste ansøgning den 15/7 – vi holder ansættelsessamtaler i uge 31