Er du ældre borger og vil bo på Fjordstjernen?

Rundvisninger og information om Fjordstjernen for ældre borgere.

 

Vi får i øjeblikket mange henvendelser fra ældre borgere, der overvejer at søge en fremtidig plejebolig hos os og som derfor gerne vil komme på besøg og se Fjordstjernen indefra.

 

Den store interesse er vi selvfølgelig meget glade for, og alle – både fra Holbæk kommune og andre kommuner – er hjerteligt velkomne. Men for at sikre os, at der er god tid til at alle kan få den information, de søger, samt en fyldestgørende rundvisning, har vi valgt at sætte det lidt i system.

 

Derfor vil alle rundvisninger for ældre borgere fremover finde sted den første torsdag hver måned i tidsrummet 10.30 – 12.00.

 

For henvendelser, hvor den evt. kommende ældre beboer allerede er visiteret til plejebolig af sin hjemmekommune og er skrevet på ventelisten, vil det dog være muligt at booke tid til individuel rundvisning og information. Dette vil ligeledes finde sted den første torsdag i måneden, men i tidsrummet kl 12.30-17. Der afsættes typisk 1½ time til dette.

 

Tilmelding til både gruppe rundvisning og individuel rundvisning kan ske til Socialkonsulent Rikke Nielsen på mail: rkni@fjordstjernen.dk.linux314.unoeuro-server.com eller på tlf. 21 31 66 62

 

 

Besøg også meget gerne vores hjemmeside, hvor du under punktet ”Praktiske oplysninger” kan finde meget mere information om Fjordstjernen.

 

www.fjordstjernen.dk

Rundvisning og information for handicappede borgere.

 

Er du handicappet borger eller borger med rehabiliteringsbehov og vil bo på Fjordstjernen, i en af vores handicap enheder, kan du henvende dig for information og rundvisning til vores Centerledere:

Lea Erlund eller Laila Jensen